Flyttstäd i Jönköping

Vi ska flytta till vår nya lägenhet och har beställt flyttstädning

Nu är det snart dags att flytta till vår nya lägenhet i Jönköping och vi har bokat in en flyttstädning. Det är verkligen skönt att slippa tänka på den delen av flytten, nu kan vi koncentrera oss på allt annat som måste ordnas.

Vi har pratat med flera olika städfirmor för att hitta den som passar oss bäst, och slutligen bestämde vi oss för Ekbergs Städ. De verkar vara seriösa och professionella, och det är viktigt för oss att vi känner oss trygga när vi lämnar nyckeln till vårt hem. De ska städa hela lägenheten från golv till tak, så att vi slipper tänka på det. Vi har inte riktigt bestämt oss för hur mycket packning vi vill göra själva, men det blir nog en del, annars får vi väl ringa någon flyttfirma som kan hjälpa till . Det är skönt att veta att det finns hjälp att få om man behöver det, och att flyttstädningen löser sig, det är inte kul att flyttstäda om man säger så.

Det är mycket som ska göras när man flyttar från ett ställe till ett annat. Man ska packa ner allting, flytta alla möbler och städa den gamla lägenheten. Det kan vara stressigt att tänka på allt som ska göras, men det är viktigt att ta det lugnt och inte försöka göra allt på en gång. Ta ett steg i taget så kommer du inte bli överväldigad av allt som ska göras.

Det första vi gjorde var att skapa en lista med allt som ska göras. Jag tänkte att man ska börja med de stora sakerna och sedan gå vidare till de mindre detaljerna. Med en lista kommer det att bli lättare att planera och organisera allting tänker jag.

Jag har redan planerat hur vi ska inreda vårt nya hem. Jag vet att det kommer att ta tid för oss att anpassa oss till vår nya lägenhet, men jag är säker på att vi kommer att trivas ihop (ja, jag vet att jag har en tendens att besjäla döda ting). Vi har verkligen tur som hittade en lägenhet i ett område som passar oss båda perfekt. Det ska bli trevligt att bo lite mer centralt igen. Jag vet inte hur mycket mer jag kan säga om flytten, men det känns som ett stort steg för oss båda. Jag är glad att vi gjorde det tillsammans.

Jag har alltid drömt om att ha en fin lägenhet, och nu äntligen har vi hittat den! Det finns så många olika alternativ när man ska inreda ett nytt hem och jag ser fram emot att få göra detta.

Men nu ska jag sluta skriva, flytten väntar på oss!

Etiketter: