Ny skogsvagn

Jag har köpt en skogsvagn till gården

Jag har just köpt en ny skogsvagn. Detta är ett mycket viktigt inköp för mig, eftersom jag kommer att använda den för att transportera träd från skogen till min gård.

Vagnen är tillverkad av robust metall och kan rymma upp till 10 träd samtidigt. Den har stora hjul som gör att jag kan ta mig fram över vilken terräng som helst, så att jag kan få tillbaka träden till min gård snabbt och enkelt.

Vagnen är tillverkad av robust metall och den har stora hjul som klarar all terräng. Det är en ramstyd vagn teleskopstödben och den har en lyftkraft på 56kNm.

Jag tror det är en bra investering som kommer att spara mig mycket tid och arbete.

Min skogsvagn är ett viktigt inslag på gården och jag rekommenderar alla som behöver transportera träd eller andra tunga laster att investera i en sådan. Den är mycket användbar i många situationer, inte enbart för att transportera träd från skogen. Har du exempelvis djur så kan du även köra hö och foder med den.

Jag köpte till en hydraulisk vinsch till min vagn så den kan även lyfta tunga saker. Att ha en skogsvagn utan vinsch är lite som att ha en bil utan ratt, inte så praktiskt direkt. Har du någonsin avverkat skog så vet du hur tungt ett träd är, försök att få upp det på vagnen utan en vinsch.

På en gård finns det alltid förr eller senare tunga saker som behöver flyttas på och då kan jag med fördel använda min vagn med vinsch så den fyller fler funktioner än att bara transportera träd.

Jag köpte min skogsvagn från Vreten, en Vreten 1000, som modellen heter. Jag tidigare investerat i en vägsladd från samma företag som jag är nöjd med och då finns det ingen anledning att byta till något annat märke känner jag.